Praktiske oplysninger

Turpas
Der er adgang til lysfestens mange arrangementer for store og små med turpas, som sælges på Bibliotekerne i Sorø og Dianalund, Sorø Kunstmuseum og Victoria Teatret fra den 7. januar 2024.

Lysfesten er et non-profit arrangement, og når man køber et Turpas, er man med til at bære udgifterne til bl.a. markedsføring, fantastiske illumineringerne i Akademihaven, lys- og lyd opsætninger, optræden og oprydning.

Læs mere om turpas her

VIGTIGT!
Endnu en gang glæder vi os til at præsentere Den Forunderlige Nattehave i Akademihaven. Vi vil dog opmærksom på, at lysinstallationerne ikke må berøres eller klatres på. Der er skjulte ledninger overalt i græsset og installationerne er ikke en legeplads. Derfor beder vi alle om at holde jer til stierne og sørge for, at børnene ikke kommer for tæt på installationerne.

På den måde kan alle nyde det flotte lys og den magiske stemning i Akademihaven denne aften.

FOTOS
Hvis du tager smukke billeder til Kyndelmisse lysfesten, og gerne vil dele dem med os, så vi kan bruge dem på hjemmesiden, på Facebook og i vores program mv., hører vi meget gerne fra dig. Vi kan ikke tilbyde dig penge for billederne, men vi lover, at vi kun bruger dem til det vi får tilladelse til - og hver gang vi bruger et af dine billeder, er dit navn nævnt. Kontakt tina@nisted-bruun.dk så får vi udfyldt en tilladelsesblanket. Husk, at hvis du tager portrætbilleder med få tydeligt genkendelige personer på billedet, skal vi have tilladelse til at bruge det fra de medvirkende. 

Foto: Torben Papillon

Turpas