Velkommen til en ganske særlig aften i Sorø


Kyndelmisse lysfesten profilerer kulturlivet i Sorø, og skaber et ganske særligt rum for en aften, hvor byen og de deltagende arrangementssteder opleves i et helt andet lys.

Vi udfolder nogle af byens mange muligheder, og overrasker og udfordrer med et omfattende og spændende program med forskellige kunstneriske- og kulturelle genrer. Der skal til- og fravælges imellem de over 60 programpunkter, skoene skal kridtes og en plan lægges for at kunne opleve netop de ting man vil i løbet af aftenen.

Kyndelmisse Lysfesten har aktører fra de kulturelle- og kommunale institutioner, foreningslivet, private firmaer, pengeinstitutter, fonde og mange frivillige. Alle er de med til år efter år at gøre Kyndelmisse Lysfesten til en succes, og sikre dette fantastiske arrangements økonomiske rammer. Til alle skal lyde en kæmpe tak for den store og essentielle indsats - også til alle Kyndelmisse gæster for at støtte op om dagen og købe Turpas. Kyndelmisse Lysfesten har vokseværk, og er med tusindevis af gæster, en af de største endagsbegivenheder i Sorø. Husk derfor at tage tålmodigheden med foruden det varme tøj.

Rigtig god fornøjelse med denne 17. Kyndelmisse Lysfest, som vi håber både vil berige og begejstre.

På vegne af Kyndelmisse Lysfesten 2018
Sanne Lohmann, projektlederDet siger andre om Kyndelmisse i Sorø